Spaarprogramma

Met ons spaarprogramma spaar je met elke bestelling punten die in te wisselen zijn voor shoptegoed en leuke cadeaus. Voor iedere €1,- die je besteed in onze webshop, ontvang je 10 spaarpunten. Om spaarpunten te kunnen sparen, dien je ingelogd te zijn in je klantaccount bij het plaatsen van je bestelling. Heb je nog geen klantaccount? Maak deze dan aan via deze link.

Spelregels

Middels ons spaarprogramma kun je sparen voor shoptegoed en verschillende producten! De producten waar je voor kunt sparen, kunnen per termijn variëren en zijn zolang de voorraad strekt. Hierbij zijn de volgende algemene spaarvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van het GoedGespaard spaarprogramma, verklaar je kennis te hebben genomen van deze algemene spaarvoorwaarden en ga je hiermee akkoord.

Punten sparen

Per klantaccount is het mogelijk om punten te sparen. Punten worden alleen verstrekt bij de bestellingen die op onze website worden geplaatst. De gespaarde punten worden per order berekend na de goedkeuringsperiode van 14 dagen. Na deze 14 dagen vervalt het retourrecht en zullen de punten bijgeschreven worden. Afronding van gespaarde punten zal per order naar beneden plaatsvinden. Over eventueel betaalde verzend- en betaalkosten, zullen geen spaarpunten toegekend worden. De door jou gespaarde punten kun je inwisselen voor de beschikbare spaarproducten in het spaarprogramma tegen het aangegeven aantal punten. Indien producten tegen een onjuist aantal punten zijn vermeld dan behoudt Goedhoesje.nl zich het recht om de order te annuleren. De besteedde punten zullen dan worden teruggestort.

Geldigheidsduur gespaarde punten

De geldigheid van de spaarpunten is onbeperkt. De gespaarde punten kunnen uitsluitend ingewisseld worden voor producten of voor shoptegoed uit het spaarsysteem. Punten worden niet uitbetaald.

Levering van spaarproducten

Producten uit het spaarprogramma kunnen niet geretourneerd of gereclameerd worden. Fabricage en leveringsfouten uitgezonderd.

Aansprakelijkheid

Goedhoesje.nl is niet aanpskrakelijk voor het frauduleus gebruiken van spaarpunten. Indien je het vermoeden hebt dat er een foutieve bij- of afschrijving heeft plaatsgevonden, dan ben je verplicht dit schriftelijk te melden bij Goedhoesje.nl.

Wijzigingen spaarprogramma

Goedhoesje.nl behoudt zich het recht om spaarproducten in te trekken, deze te wijzigen of nieuwe spaarpunten toe te voegen. Tevens behoud Goedhoesje.nl zich het recht tot het wijzigen van het benodigd aantal punten dat voor een spaarproduct ingewisseld moet worden.

Beëindiging deelname

Deelname aan ons spaarprogramma kun je te allen tijde beëindigen. Dat kun je doen door Goedhoesje.nl op de hoogte te brengen per e-mail. In geval van fraude, het geven van onvolledige of onjuiste informatie of je in strijd handelt met onze spaarprogrammavoorwaarden, kunnen wij je inschrijving met onmiddellijke ingang beëindigen en het gespaarde aantal punten annuleren. Wij behouden ons het recht voor de waarde van de spaarpunten of de invulling van het spaarprogramma aan te passen of te beëindigen.

Klachten

Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent. Je klacht mag je in dat geval aan ons doorgeven door een email te sturen naar: info@goedhoesje.nl.

Actuele voorwaarden

De algemene spaarprogrammavoorwaarden kunnen wijzigen. De meest actuele voorwaarden kun je op deze pagina vinden.

GOEDHOESJE.NL

  Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 15,-

  Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

  Uitsluitend levering uit eigen voorraad.

  Afhaalmogelijkheid in Tilburg bij orders > € 20,-

  14+14 dagen zichttermijn.

  Sparen voor cadeaus.

VEILIG ONLINE BETALEN

Betaalmethoden

© 2015 - 2024 Goedhoesje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel