Over Ons

Wij van Goedhoesje.nl, zijn van mening dat u niet teveel hoeft te betalen voor een kwalitatief goed en mooi hoesje voor uw smartphone. In de winkel betaalt u al snel enkele tientjes voor een hoesje of screenprotector. Dit is onnodig duur, gelijkwaardige producten kunnen wij leveren voor een fractie van deze prijzen!

Wie is het brein achter Goedhoesje.nl?

Als oprichter van Goedhoesje.nl ben ik in het verleden, onder andere als in- en verkoper, werkzaam geweest binnen ons familiebedrijf City Computers in Tilburg. Deze computerzaak bestaat ruim 20 jaar en is een begrip in Tilburg als het gaat om service en klantgerichtheid. Hierbij heb ik de nodige ervaring opgedaan op het gebied van in- en verkoop van producten en contacten met diverse leveranciers over de hele wereld. Wat op enig moment begon als hobbymatig inkopen van hoesjes, screenprotectors en accessoires voor mijzelf, vrienden, familie en kennissen, heeft uiteindelijk geresulteerd in de oprichting van Goedhoesje.nl! Samen met mijn partner run ik nu sinds 2015 met veel passie en plezier deze succesvolle webshop.

Waarin onderscheiden wij ons? 

Eerlijke en scherpe prijzen!

Allereerst zijn onze prijzen een van de scherpste op het internet. Wij bieden onze klanten eerlijke prijzen voor de producten die wij aanbieden. Uiteraard moet er verdiend worden, maar niet met onwerkelijk hoge marges en absurde bedragen. Onze klanten blij, wij ook blij!

Uitstekende service!

Wij zijn van mening dat de verkoop van een product niet ophoudt na levering, maar dat de uitdaging om onze klanten tevreden te houden dan pas begint. Een tevreden klant maakt ons ook gelukkig! Daarom zetten wij vaak een stapje extra. Ongeacht het aankoopbedrag, willen wij dat onze klanten met een tevreden gevoel gebruik maken van onze producten. Wij denken niet in onmogelijkheden maar in oplossingen. "Nee" verkopen is simpel, maar een juiste oplossing bieden bij klachten of problemen en uiteindelijk een klant tevreden stellen, geeft ons veel meer voldoening! Daarom gaan we voor een uitstekende service. Onze klanten waarderen dit gelukkig ook, getuige de uitstekende beoordelingen en het grote aantal tevreden terugkerende klanten!

Een prettige communicatie!

Niets is zo frustrerend als een stroperige communicatie met een (web)winkel. Wij zijn ons ervan bewust dat onze klanten zo goed en zo snel mogelijk geholpen willen worden. Daarom beloven wij dat wij razendsnel reageren op uw vragen of verzoeken per mail, whatsapp, of via het contactformulier op onze webshop. Meestal reageren wij binnen een uur, ook buiten kantoortijden! Dat is wel zo prettig als u snel weet waar u aan toe bent. Ook kunt u ons persoonlijk spreken per telefoon, of een bericht achterlaten zodat wij u spoedig terug kunnen bellen.

Ons assortiment

Wij zijn ons ervan bewust dat wij niet het meest uitgebreide assortiment hebben. Echter halen wij hier ook onze kracht uit. Wij bieden een select assortiment, bestaande uit de meest populaire, gebruikelijke, mooie, exclusieve en hippe hoesjes en accessoires. Deze kunnen wij namelijk bieden tegen de scherpste prijzen. Elk product in ons assortiment is door ons onderworpen aan een kwaliteitskeuring. Pas als wij ervan overtuigd zijn dat het product voldoet aan onze eisen, bieden wij deze te koop aan.

Wij breiden regelmatig ons assortiment uit, zodat u altijd bij ons terecht kunt voor de meest actuele hoesjes en accessoires voor uw smartphone. Wij houden de markt en de trends in de gaten en passen hierop regelmatig ons assortiment aan. Wij bieden, naast de meest gebruikelijke en populaire hoesjes, een exclusief assortiment aan van producten die bijna niet te verkrijgen zijn bij onze directe concurrenten. Zo blijven wij toch uniek en up-to-date. Mocht u op zoek zijn naar een bepaald product, welke wij niet in ons assortiment hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij doen ons best om u te helpen. Tevens staan wij open voor tips en suggesties!

GOEDHOESJE.NL

  Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 15,-

  Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

  Uitsluitend levering uit eigen voorraad.

  Afhaalmogelijkheid in Tilburg bij orders > € 20,-

  14+14 dagen zichttermijn.

  Sparen voor cadeaus.

VEILIG ONLINE BETALEN

Betaalmethoden

© 2015 - 2024 Goedhoesje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel