Retourinstructies - Goedhoesje.nl

Bent u niet tevreden met uw aankoop? Toch niet de juiste kleur gekozen? Of heeft u een andere reden waardoor u uw bestelling wilt retourneren? Geen probleem, wij doen daar niet moeilijk over!

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Meestal kunt u uw bestelling via de reguliere brievenbuspost retour sturen. Afhankelijk van het gewicht, bedragen de kosten in dat geval (binnen Nederland) veelal tussen de € 2,18 en € 3,70 per zending. Indien u kiest om uw zending traceerbaar te retourneren, zijn de kosten € 4,95. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@goedhoesje.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Meestal maken wij het orderbedrag direct na ontvangst van uw retourzending aan u over, zodat het binnen enkele werkdagen op uw rekening staat bijgeschreven.

​Retourformulier

​​​Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, vragen wij u om het retourformulier ingevuld naar ons toe te sturen. U kunt het formulier digitaal invullen en mailen, of u kunt het formulier met pen invullen en ons toesturen tezamen met uw retourzending. Klik hier om het retourformulier te downloaden.

Lukt het niet om het retourformulier digitaal in te vullen of uit te printen? Dan kunt u volstaan met het bijvoegen van de factuur, of een kopie hiervan, bij uw retourzending. 

Retourmelding

Voor een snelle en correcte afhandeling van uw retourzending, willen wij u vragen uw retour vooraf per mail bij ons aan te melden. U kunt hiervoor een mail sturen met daarin het ordernummer van de bestelling die u wenst te retourneren naar het mailadres info@goedhoesje.nl. Na uw aanmelding dient u er zorg voor te dragen dat de retourzending binnen 14 dagen door ons wordt ontvangen.

Retouren die niet vooraf per mail bij ons zijn aangemeld, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. 

Retouradres

Het retouradres staat zowel op het retourformulier als rechtsboven op de factuur vermeld. Voor de zekerheid treft u hieronder nogmaals ons retouradres aan:

Goedhoesje.nl
Wielstraat 16-A
5109 TK  's Gravenmoer

Ruilen

Uiteraard is het ook mogelijk om een product om te ruilen tegen een ander product uit ons assortiment. Mocht het product dezelfde prijs hebben, kunt u op de bijgevoegde factuur of retourformulier aangeven voor welk product u deze wenst om te ruilen. Wij ruilen het product in dat geval direct om zodra de retourzending ontvangen is. Mocht er een prijsverschil zijn in uw voordeel, krijgt u dit verschil automatisch teruggestort na ontvangst van uw retourzending. Mocht het gewenste product duurder zijn, neem dan contact met ons op zodat wij een betaallink kunnen aanmaken om het verschil te voldoen.

Uitzonderingen

​U mag een product uit de verpakking halen om deze goed te kunnen bekijken. U mag in veel gevallen een product, zoals een hoesje, ook even uitproberen zonder deze daadwerkelijk in gebruik te nemen. Sommige producten, zoals screenprotectors, bevatten een beschermfolie welke u vóór gebruik dient te verwijderen en welke niet herbruikbaar zijn. Een screenprotector waarvan de beschermfolie verwijderd is, wordt derhalve als gebruikt aangemerkt en kan niet geretourneerd worden.

GOEDHOESJE.NL

  Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 15,-

  Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

  Uitsluitend levering uit eigen voorraad.

  Afhaalmogelijkheid in Tilburg bij orders > € 20,-

  14+14 dagen zichttermijn.

  Sparen voor cadeaus.

VEILIG ONLINE BETALEN

Betaalmethoden

© 2015 - 2024 Goedhoesje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel