Screenprotector Instructies

Heeft u een screenprotector bij ons gekocht, en wilt u graag instructies hoe u de screenprotector het beste kunt aanbrengen? Hieronder leggen wij het stapsgewijs uit. Met name het aanbrengen van een tempered glass screenprotector is erg simpel, omdat de kans klein is dat er bubbeltjes op het scherm verschijnen. Dit in tegenstelling tot folie screenprotectors, waarbij u er zeker van moet zijn dat u elk stofje of vuiltje van het beeldscherm heeft verwijderd, alvorens de screenprotector aan te brengen. Op youtube staan meerdere filmpjes gepubliceerd, waarin wordt gedemonstreerd hoe u de screenprotector kunt aanbrengen. Wij hebben een voorbeeldfilmpje, alsmede een stapsgewijze instructie door middel van plaatjes, hieronder geplaatst. Onderstaande instructies gelden voor de normale, vlakke tempered glass protectors zonder gekleurde rand of buiging. Voor de overige varianten (3D, Full Body, Full Cover, UV Liquid Glass, etc.) verwijzen wij u naar het installatiefilmpje bij het betreffend product.

Screenprotector Plaatsingsinstructies

​ALLEREERST: Voorbereidingen treffen
​Begin met het wassen van uw handen, zo voorkomt u dat er vet, vuil, of vingerafdrukken van uw handen op de screenprotector of beeldscherm komen. Vervolgens kunt u het beste een stofvrije omgeving uitzoeken, waar u de screenprotector op uw beeldscherm kunt aanbrengen. Als u een hoesje om uw smartphone gebruikt, kunt u deze het beste tijdelijk verwijderen omdat de installatie van de screenprotector hierdoor makkelijker zal gaan.

STAP 1: Scherm schoonmaken
​Haal het bijgeleverde alcoholdoekje, aangeduid met de opdruk "WET", uit de verpakking. Veeg hiermee het beeldscherm van uw smartphone goed schoon. Let hierbij op dat er geen vuil, vet, of vingerafdrukken op het beeldscherm achterblijven. Haal vervolgens het droogdoekje met de opdruk "DRY" uit de verpakking. Maak hiermee het scherm van uw smartphone goed droog. Het is belangrijk dat er geen vocht op het scherm achterblijft, omdat de screenprotector op een vochtige ondergrond minder goed zal hechten. Zorg ervoor dat er geen pluisjes van het doekje op het beeldscherm achterblijven, en dat het scherm stofvrij is. U kunt hiervoor eventueel de meegeleverde "dust absorber" sticker gebruiken. Hiermee kunt u kleine stofdeeltjes van uw beeldscherm verwijderen. Deze blijven hechten aan de sticker.

STAP 2: ​Beschermfolie verwijderen
​Als u ervan overtuigd bent dat uw beeldscherm helemaal schoon en stofvrij is, kunt u de screenprotector uit de verpakking halen. Haal vervolgens de beschermfolie van de screenprotector af. De folie is geplaatst aan de zijde welke op uw scherm zal hechten. Raak deze zijde, na weghalen van de folie, niet aan met uw vingers, maar pak de screenprotector voorzichtig vast aan de uiterste randen.

STAP 3: Positioneren en plaatsen
Positioneer vervolgens de screenprotector op het midden van uw beeldscherm. U kunt hierbij het beste de uitsparingen voor bijvoorbeeld de luidspreker, of de home-button, als referentiepunt gebruiken. Als u ervan overtuigd bent dat de screenprotector goed gecentreerd is, laat u deze langzaam zakken op uw beeldscherm.

​STAP 4: Screenprotector laten hechten op de display
​Als de protector contact met uw beeldscherm heeft gemaakt, drukt u zachtjes midden op de protector om deze te laten hechten aan uw beeldscherm. U zult zien dat de protector vanzelf zal hechten. Het kan zijn dat er kleine luchtbellen op het beeldscherm zichtbaar zijn. Deze kunt u langzaam wegmasseren door middel van het bijgeleverde droogdoekje. U kunt ook lichte druk uitoefenen of lichtjes wrijven op deze plekken, om de luchtbellen te verwijderen. Meestal verdwijnen deze ook vanzelf binnen 24 uur.

​TOT SLOT
​Wij raden het af om een reeds geplaatste protector te verwijderen en opnieuw te plaatsen, aangezien de hechtingseigenschappen na verwijderen zullen verminderen. Mocht u de protector echt foutief geplaatst hebben, kunt u direct na plaatsing pogen om deze langzaam van uw beeldscherm af te halen en direct weer te herpositioneren. U dient de protector voorzichtig te verwijderen, aangezien deze lichtelijk zal buigen en hierdoor het risico kan ontstaan dat de protector beschadigd raakt en onbruikbaar wordt.

VOORBEELDFILMPJE OP YOUTUBE

GOEDHOESJE.NL

  Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 20,-

  Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

  Uitsluitend levering uit eigen voorraad.

  Afhaalmogelijkheid in Tilburg bij orders > € 20,-

  14+14 dagen zichttermijn.

  Sparen voor cadeaus.

VEILIG ONLINE BETALEN

Betaalmethoden

© 2015 - 2024 Goedhoesje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel