Welk hoesje beschermt het best?

Artikel 1 van 1

Welk hoesje beschermt je telefoon het best?

Je hebt een nieuwe iPhone, Samsung of ander merk smartphone gekocht en vraagt je af welk hoesje de beste bescherming biedt. Herkenbaar? Dit is wellicht een van de meest gestelde vragen die wij krijgen. Het antwoord op deze vraag is simpel: Er is geen eenduidig antwoord! Het antwoord op deze vraag is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de gebruiker, de gebruiksomstandigheden en de eisen die de gebruiker aan het hoesje stelt. Je kunt je voorstellen dat een hoesje voor een tiener aan andere eisen moet voldoen dan voor een volwassene. Een bouwvakker zal andere eisen stellen aan zijn hoesje dan iemand met een kantoorfunctie. Wij zetten in deze blog de verschillende soorten hoesjes met de beste bescherming uiteen, zodat je zelf een keuze kunt maken die het beste bij jou past.

Hoe beschermt een bookcase?

Een bookcase, ookwel portemonnee-hoesje of wallet genoemd, is een hoesje welke je telefoon volledig omsluit. Je stopt je telefoon in de telefoonhouder van de bookcase, vervolgens vouw je de bookcase dicht door middel van het flapje wat over je scherm heen valt. Vaak heeft een bookcase een magneetsluiting waardoor de voorkant stevig dicht zit. Een bookcase is niet alleen praktisch, vaak kan je pasjes, een pasfoto en briefgeld erin stoppen, maar biedt ook goede bescherming omdat je telefoon rondom beschermd is. Soms is een bookcase voorzien van een magnetische telefoonhouder, welke je uit kunt nemen zodat het praktischer is om je telefoon te gebruiken. Een bookcase is een prima keuze voor als je je telefoon in je tas bewaard of wanneer je een hoesje wenst te combineren met een portemonnee. Enkele voorbeelden uit ons assortiment:

Bookcases


Hoe beschermt een Armor Case?

De naam zegt het al, een armor hoesje is een soort harnas om je telefoon. Dit soort hoesjes bieden vaak de beste bescherming omdat ze  bestaan uit verschillende materialen. De binnenkant is gemaakt van een rubberen telefoonhouder zodat je telefoon niet bekrast raakt. De buitenste schil is meestal van polycarbonaat, wat een licht en stevig materiaal is. Armor hoesjes zijn hierdoor vaak iets dikker, wat een nadeel kan zijn als je liever wil dat je telefoon dun en lichtgewicht blijft. Enkele voorbeelden uit ons assortiment:

Armor Cases

 

Hoe beschermt een 360° Case?

Een 360° case, ofwel 360 graden hoesje, biedt rondom bescherming voor je toestel. Het hoesje bestaat uit 2 delen. Een deel valt over de voorkant van je telefoon, het andere deel valt over de achterkant. De twee delen schuiven in elkaar of sluiten magnetisch op elkaar aan, waardoor je telefoon rondom beschermd wordt. Het gebruik van een screenprotector is bij dit type hoesje dan ook overbodig. Een 360 graden hoesje geeft, afhankelijk van het materiaal, goede bescherming tegen krassen en lichte stoten. Enkele voorbeelden uit ons assortiment:

360 Cases

 

Hoe beschermt een TPU / Siliconen Air Cushion Case?

Bij een TPU of siliconen hoesje denk je vaak als eerste aan een dun transparant hoesje, welke met name bescherming biedt tegen krassen. Toch zijn er siliconen hoesjes welke ook goede bescherming bieden tegen stoten of vallen van beperkte hoogte. Dit soort hoesjes zijn voorzien van Air Cushion hoeken. Dit zijn luchtgevulde hoeken die extra protectie bieden tegen vallen of stoten. Tevens zijn deze hoesjes voorzien van opstaande randen aan de scherzijmde en een verdikking ter hoogte van de cameralenzen voor meer bescherming. Het materiaal van Air Cushion hoesjes is ook iets dikker dan de standaard TPU hoesjes, maar het design van je telefoon blijft grotendeels behouden door de transparantie. Air Cushion TPU hoesjes zijn ook verkrijgbaar met een handig pasjesvakje aan de achterkant, zodat je altijd een van je pasjes achter de hand hebt. Enkele voorbeelden uit ons assortiment:

TPU Air Cushoin Cases

 

Hoe beschermt een insteekhoesje & broekriemhoesje?

Insteekhoesjes en broekriemhoesjes kunnen extra bescherming bieden omdat je telefoon in een afgesloten pouch / zakje zit. Je kunt het insteekhoesje of broekriemhoesje combineren met een ander hoesje, of het kale toestel in het hoesje stoppen. Indien je toestel reeds is voorzien van een ander hoesje en je wil een insteekhoesje of broekriemhoesje voor extra bescherming, kan je het beste 1 maat groter bestellen dan de afmetingen aangeven. Het hoesje wat om je telefoon zit, maakt je telefoon namelijk groter en dikker. Een broekriemhoesje is ook handig voor mensen die met name buiten werken en hun handen vrij moeten houden. Je kunt het broekriemhoesje namelijk met een clip bevestigen aan je broek of je riem door de lus van het hoesje heen halen, waardoor deze stevig om je middel zit. Enkele voorbeelden uit ons assortiment:

Insteekhoesjes

 

Moet ik een hoesje & screenprotector combineren voor de beste bescherming?

Zoals je hebt gelezen bestaat "het beste hoesje" niet. Je kunt nu een eigen overweging maken afhankelijk van je wensen en eisen welk hoesje het beste bij jou past. Wat wij wel altijd adviseren is het gebruik van een screenprotector in combinatie met een hoesje voor de beste bescherming. Een hoesje alleen biedt onvoldoende bescherming voor je scherm, wat tot dure reparaties kan leiden. Een screenprotector alleen biedt geen bescherming voor de kast van je toestel. Een combinatie van deze twee óf een 360° hoesje biedt altijd de best mogelijke bescherming voor jouw kostbare smartphone!

Bekijk ons assortiment hoesjes

 

GOEDHOESJE.NL

  Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 15,-

  Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

  Uitsluitend levering uit eigen voorraad.

  Afhaalmogelijkheid in Tilburg bij orders > € 20,-

  14+14 dagen zichttermijn.

  Sparen voor cadeaus.

VEILIG ONLINE BETALEN

Betaalmethoden

© 2015 - 2024 Goedhoesje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel